Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Scania OmniCity
 
   
 
Mi az, ami úgy mozog, mint egy termetes macska a sűrű városi forgalomban?

A "Scania OmniCity" felépítése célirányos annak érdekében, hogy versenyre kelhessen és hogy jól boldoguljon a városi dzsungelben - ez a közúti szállítás egyik remekműve.

Az utasok akadálytalan áramlása, illetve a jellegzetes formája számos olyan új tulajdonsággal egészült ki, amelyek fokozzák az üzemanyag-takarékosságot, illetve csökkentik az üzemeltetési költségeket. Így tehát, ha a belvárosi útvonalakon egy teli, alacsony padlószintű, az utasok leggyorsabb le- és felszállását lehetővé tevő autóbuszra van szüksége, akkor a tökéletes választás a "Scania OmniCity" lesz.  Természetesen emeletes és csuklós kivitelben egyaránt kapható.

Lapos, akadálymentes padlólemez az autóbusz egész területén, így az utasok könnyen, kényelmesen mozoghatnak a jármű egyik végéből a másikba.

Alacsony padlólemez és teljes oldal leültetés - 230 mm-re az első, illetve 250 mm-re a középső és hátsó ajtóknál - az utasok egyszerű fel- és leszállása érdekében. A biztonságot és megbízhatóságot tovább fokoztuk azáltal, hogy a leültetés-funkciót beépítettük a CAN-busz rendszerbe.

A farmotorok megfelelnek az Euro 4 követelményeknek és a keresztirányú elhelyezésük elősegíti az utasok gyors le- és felszállását, valamint a maximális szállítási kapacitást.

Rendelhető 11.5 , 12 valamint 18 méteres változatban. 

Kép