Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiadványt is kapnak az utasok Változások a fővárosi közlekedésben - A BKV több módon is tájékoztat

2008.08.12

Kép Bérlet vásárlás esetén minden utas rendelkezésére bocsátanak egy, a BKV Zrt. Paraméterkönyvének változásáról szóló kiadványt, melyek már minden jegy- és bérletpénztárban kaphatóak.Bérlet vásárlás esetén minden utas rendelkezésére bocsátanak egy, a BKV Zrt. Paraméterkönyvének változásáról szóló kiadványt, melyek már minden jegy- és bérletpénztárban kaphatóak.

A változásokról a közlekedési vállalat nemcsak a kiadványokon, szórólapokon keresztül, hanem honlapján, ügyfélszolgálatán, bérletpénztáraiban és sajtóhirdetések útján is tájékoztatja utasait.

Ezen kívül, a BKV Zrt. közlekedési szakemberei, valamint az egyes kerületek polgármesterei a mai naptól kezdődően augusztusban folyamatosan bemutatják az egyes kerületeket érintő változásokat is.

A Társaság mindent megtesz a zökkenőmentes átállás érdekében, azonban az átállás napjai körül hosszabb-rövidebb ideig tartó nehézségek, problémák alakulhatnak ki, ezért kérik a budapestiek, a fővárosban utazók türelmét, megértését!

Az átállást megkönnyítendő ugyanakkor a BKV mindent megtesz az utazóközönség gyors és pontos tájékoztatása érdekében. Ennek megfelelően bérlet vásárlása esetén a jegy- és bérletpénztárakban minden utas tájékoztató kiadványt kap.

A BKV Zrt. közlekedési szakemberei, valamint az egyes kerületek polgármesterei a mai naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatosan bemutatják az egyes kerületeket érintő változásokat, de sajtóhirdetésekből és szórólapokból is tájékozódhatunk a változásokról.

A társaság honlapján (www.bkv.hu) már megtekinthető az új Paraméterkönyv tájékoztató kiadványa. Az utasok emellett bővebb információt kaphatnak a 06/1 BKV-INFO (06/1-258-4636) telefonszámon, vagy a BKV Zrt. Ügyfélszolgálatán.

Évek óta nem volt ekkora változás a fővárosi közösségi közlekedésben, mint az augusztus végétől életbelépő új menetrend. Sok járat új számozást kap, néhánynak az útvonala megváltozik, a legtöbbnek pedig a menetrendje is megváltozik.

A BKV minden utasát arra kéri, hogy időben tájékozódjon a változásokról, hogy a megállókban már senkit ne érhessen meglepetés.