Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


40 százalékkal nőtt a BKV honlapját látogatók száma

2008.07.22

Kép

A Medián Webaudit kimutatása szerint 2007. év eleje óta a www.bkv.hu internetes oldal látogatottsága átlagosan 40 százalékkal növekedett. A BKV Zrt. a közeljövőben új honlappal kívánja utazóközönségének igényeit kielégíteni.

Míg 2007 márciusában még csak átlagosan napi 21 100 kattintás volt internetes honlapunkra, a felhasználóbarát intézkedéseknek, ill. az egyre gyorsabban frissülő tartalmaknak köszönhetően 2008 júniusára már közel 30 000-re növekedett ez a szám. A szokásos menetrendeken kívül kifejezetten népszerű a BKV útvonaltervező szolgáltatása, ahol több alternatívát választva bármilyen időszakra előre megtervezheti az utas az útvonalát.  Ezen kívül számos érdekes információ található a közlekedési cégről, olvashatóak közleményeink, az eladásra kínált tárgyainkat, illetve állásajánlatainkat is megtalálhatják az érdeklődők. A BKV Zrt múzeumairól, időszaki kiállításairól és egyéb rendezvényeiről is számos érdekes információt kaphat a látogató.

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság továbbra is elkötelezett az utasok gyors és pontos tájékoztatása iránt, ezért az internet adta lehetőségek kihasználásával még szélesebb körben kívánja híreit, információt közölni.

A BKV Zrt. ezért a közeljövőben egy új megjelenésű, a kor követelményeinek még inkább megfelelő, felhasználóbarát, PDA kompatibilis honlapot vezet be. Természetesen, az eddig is működő, népszerű szolgáltatások mellett új opciók is elérhetők lesznek az oldalon.

Addig is további jó böngészést kívánunk a www.bkv.hu oldalon!